به گزارش زنان بیدار ، ابراهیم پوریزدانی روز سهشنبه در گفت وگو با خبرنگاران اظهار کرد: در راستای اجرای موفق طرح باک پر و با پایش و کنترل و فروش نفت گاز در تمرچین (پیرانشهر) و کیله (سردشت) بر روی باک سوخت کامیونها و خودروهای سواری درحال تردد در این مرزها، طی یک سال گذشته بیش از ۱۳ هزار میلیارد ریال فرآوردههای نفتی (بنزین ونفت گاز) در این جایگاهها به فروش رفته و درآمد حاصله به حساب خزانه دولت واریز شده است.
وی با اشاره به فعالیت ۲ باب جایگاه مرزی تمرچین (پیرانشهر) و کیله (سردشت) هم مرز با اقلیم کردستان عراق در جنوب استان، افزود: روزانه ۶۰۰ کامیون سنگین در این ۲ بازارچه مرزی تردد کرده که بیشترین میزان فروش مربوط به مرز تمرچین در شهرستان پیرانشهر است.
ابراهیم پوریزدانی سرپرست شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی منطقه میاندوآب
سرپرست شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتی منطقه میاندوآب اظهارداشت: فروش سوخت به قیمت تعادلی در مناطق مرزی یکی از راهکارهای موثری است که میتواند به جلوگیری از عرضه خارج از شبکه نفت گاز، درآمدزایی برای دولت، تسریع در کنترل کامیونهای ترانزیتی و ترانشیپی تاثیر بسزایی داشته و در رشد اقتصادی کشور، کمک به طرحهای حمایتی دولت از مرزنشینان ورونق بازارچههای مرزی نقش مهم ایفا کند.
وی یادآور شد: اجرای طرح «باک پُر» از مصوبات ابلاغی ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز کشور به استانداریها است و میزان سوخت داخل باک کامیونهای خروجی از کشور بر اساس «باک پُر» محاسبه و وجه آن بر اساس نرخ تعادلی مرزی دریافت و به حساب خزانه دولت واریز میشود.
پوریزدانی افزود: جلوگیری از عرضه خارج از شبکه سوخت، جمعآوری دلالان سوخت، تسریع در امور کنترل کامیونهای ترانزیتی و درآمدزایی دولت از جمله مزایای اجرای طرح باک پر و استفاده از سامانههای نرمافزاری و پایش و کنترل کارکنان این شرکت است.
به گزارش زنان بیدار، منطقه میاندوآب با داشتن هشت ناحیه و ۱۰۴ باب جایگاه عرضه فرآورده های نفتی وسیانجی، وظیفه سوخت رسانی به ۱۱ شهرستان جنوب استان آذربایجان غربی را به عهده دارد.
ارسال نظر