برگزاری نخستین کنفرانس ملی حفاظت از دریاچه زریوار

شناسهٔ خبر: 401D6CFF -
نخستین کنفرانس ملی حفاظت از دریاچه زریوار در مریوان برگزار شد.

به گزارش زنان بیدار ، در این کنفرانس برنامه‌ها و راهکار‌های مدیریت و حفاظت از این تالاب بین المللی مورد بررسی قرار گرفت.

نماینده مردم شهرستان‌های مریوان و سروآباد در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: در این کنفرانس، نقاط ضعف و قوت، تهدید‌ها و فرصت‌های دریاچه زریوار شناسایی و احصا شد.

امید کریمیان با اشاره به راهکار‌های ارائه شده در این کنفرانس، ابراز امیدواری کرد که این پیشنهادها بتواند نقشه راهی برای نهادهای دولتی باشد تا در راستای حفاظت از دریاچه زریوار تلاش کنند.

وی افزود: یکی از این راهکارها، انتقال وظایف به ردیف‌های بودجه‌ای از طریق سازمان محیط زیست به عنوان متولی و مدیریت واحد بود.

وی همچنین به اخذ مجوز کمیسیون ۲۳ برای تخصیص ردیف بودجه‌ای در قالب بودجه‌های سنواتی اشاره کرد و بر اهمیت این موضوع تأکید کرد.

نژاد جهانی فرماندار مریوان درباره این کنفرانس به اهمیت برگزاری برنامه‌های پژوهشی و عملیاتی در راستای توسعه پایدار اشاره کرد.

وی همچنین بر لزوم توجه به ملاحظات، محدودیت‌ها، ضعف‌ها و قوت‌ها در کنار شناسایی فرصت‌های موجود برای تبدیل زریوار به یک چاشنی توسعه پایدار تأکید کرد.

فرماندار مریوان با اشاره به اهمیت حفظ ارزش‌های اقلیمی و زیست‌محیطی، بر لزوم استفاده از پژوهش‌های علمی در حل مسائل پیچیده تأکید کرد و گفت: باید فرصت‌ها را به خوبی شناسایی و از آنها بهره‌برداری نماییم تا به توسعه پایدار این منطقه کمک کنیم.

برچسب‌ها

ارسال نظر

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
7 + 9 =