یک ماده غذایی پروتئینی و خون‌ساز

شناسهٔ خبر: 39422FE1 -
آهن یکی از املاح ضروری برای بدن است که کاربردهای حیاتی دارد و بوقلمون از دسته مواد غذایی است که علاوه بر محتوای پروتئینی بالا به دلیل داشتن آهن کافی، خون‌ساز هم هست.

به گزارش زنان بیدار ، بوقلمون در عین حال یک منبع عالی پروتئینی است. بدن از پروتئین برای ساخت و ترمیم استخوان‌ها، ماهیچه‌ها، غضروف، پوست، خون و سایر بافت‌ها استفاده می‌کند. گوشت بوقلمون همچنین منبع خوبی از ویتامین‌ها و مواد معدنی شامل ویتامین‌های ب، زینک و سلنیم است.

 

طبق مطالعات پزشکی، متخصصان به یافته‌های قابل توجهی در مورد فواید بوقلمون برای سلامتی دست یافته‌اند. بوقلمون به طور کلی دارای مواد مغذی مفیدی است و نسبت به گوشت قرمز به مراتب با بدن سازگارتر است. بسیاری از مردم به توصیه پزشکان تغذیه، آن را به عنوان جایگزینی برای گوشت و منابع پروتئینی حاوی چربی‌های اشباع در برنامه غذایی خود استفاده می‌کنند.

 

کاهش خطر سرطان

 

بوقلمون همچنین منبع عالی «سلنیم» است. برخی از مطالعات نشان داده اند که رژیم غذایی غنی از مواد معدنی ممکن است به پیشگیری از انواع خاصی از سرطان کمک کند

ارسال نظر

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
5 + 8 =