به گزارش زنان بیدار ، منوچهر حبیبی امروز دوشنبه در نشست خبری با موضوع تشریح جزئیات سفر رییس جمهور به استان کرمانشاه افزود: دکتر پزشکیان در این سفر ۲ روزه یک دیدار عمومی با اقشار مختلف مردم و پنج نشست تخصصی با مدیران دستگاههای اجرایی و نمایندگان صنوف و تشکل های فرهنگی، اجتماعی، سیاسی و اقتصادی دارد.
وی با بیان اینکه برنامههای رییس جمهور به صورت متمرکز در شهر کرمانشاه است، گفت: معاونان رییس جمهور و وزرا برای بازدید و افتتاح و یا آغاز عملیات اجرایی پروژه ها به شهرستانهای ۱۴ گانه استان سفر میکنند.
استاندار کرمانشاه در تشریح برنامه های رییس جمهور نیز توضیح داد که دکتر پزشکیان در اولین برنامه رسمی خود ساعت ۱۶ روز چهارشنبه ۲۴ اردیبهشت با آحاد مردم کرمانشاه در ورزشگاه آزادی دیدار میکند.
به گفته حبیبی، نشست جداگانه با فعالان اقتصادی و کارآفرینان، نخبگان و فرهیختگان، فعالان سیاسی - اجتماعی و فرهنگی، خیرین مدرسه ساز در راستای نهضت توسعه عدالت فضاهای آموزشی و حضور در شورای برنامه ریزی و توسعه استان از دیگر برنامه های دکتر پزشکیان در سفر به استان کرمانشاه است.
این نخستین سفر رییس جمهور دولت چهاردهم به استان کرمانشاه است.
استاندار کرمانشاه در ادامه این نشست خبری همچنین به برنامههای افتتاحیه پروژهها در این سفر نیز اشاره کرد و گفت: چهار پروژه در حوزه گردشگری، کشاورزی، اقتصاد و صنعت با سرمایه گذاری هفت هزار میلیارد تومانی در این سفر مورد بهره برداری قرار میگیرد.
حبیبی به حضور قائم پناه معاون اجرایی رییس جمهور، حسین زاده معاون رییس جمهور در امور توسعه روستایی و بهروز آذر معاون امور زنان و خانواده نیز در این سفر اشاره کرد و گفت: همچنین وزرای آموزش و پرورش، بهداشت و درمان، جهاد کشاورزی، راه و شهرسازی، صنعت، معدن و تجارت، میراث فرهنگی و گردشگری و نیرو نیز در این سفر دکتر پزشکیان را همراهی میکنند.
به گفته استاندار کرمانشاه نیمی از اعضای کابینه دولت چهاردهم به مدت ۲ روز در استان حضور و برنامههای مختلف کاری دارند.
حبیبی با بیان اینکه اعتبارات این سفر از محلهای قابل تحقق است و تخصیص کاملا مشخص است، گفت: پروژه ها دارای ردیف بودجه است و در این سفر به آنها پرداخته میشود و اولویت با پروژه هایی است که پیشرفت فیزیکی بالایی دارد.
گفتگوی استاندار کرمانشاه با خبرنگاران همچنان ادامه دارد که ایرنا جزئیات دیگر آن را نیز اطلاع رسانی خواهد کرد.
شناسنامه کرمانشاه
استان کرمانشاه با حدود ۲ میلیون نفر جمعیت یک و نیم درصد از مساحت و ۲.۴ جمعیت ایران را در بر میگیرد و براساس آخرین تقسیمات کشوری دارای ۱۴ شهرستان با نامهای کرمانشاه، اسلامآباد غرب، پاوه، جوانرود، سنقر و کلیایی، سرپلذهاب، کنگاور، گیلانغرب، هرسین، صحنه، قصرشیرین، دالاهو، ثلاث باباجانی و روانسر است.
بر اساس دادههای سرشماری سال ۱۳۹۵ میزان شهرنشینی در استان کرمانشاه ۷۲ درصد است؛ این استان بافت قومی و مذهبی دارد و اقوام کُرد، لک و ترک و همچنین مذاهب و فرق اهل تسنن، تشیع و اهل حق در این استان سکونت دارند.
استان کرمانشاه به لحاظ جغرافیای سیاسی اهمیت راهبردی داشته و افزون بر ۳۷۱ کیلومتر مرز مشترک با ۲ بخش کُردنشین و عرب نشین کشور عراق دارد و جزو استان های مهم کشور محسوب میشود.
استان کرمانشاه در برخی محافل عمومی به عنوان «هندوستان ایران» شناخته میشود زیرا در یک زمان مشخص دارای آب و هوای چهار فصل است و اقوام مذاهب مختلف، آداب و سنن و رسوم متعدد و متنوع، زبانها و گویشهای متفاوت و پوشش های هزار رنگ و سنت های جذابی دارد.
کرمانشاه از پیشینه باستانی نیز برخوردار است و سنگ نوشتهها و بناهای تاریخی دوران قبل از اسلام و دیگر دوره های تاریخی نشان از وجود فرهنگ و تمدن در این دیار دارد.
استان کرمانشاه همچنین چهار هزار و ۲۰۰ اثر ثبت ملی شده و ۲ اثر ثبت شده جهانی (کتیبه بیستون و منطقه اورامانات) دارد و با توجه به داشتن راهآهن، فرودگاه و زیرساختهای ارتباطی شرایط مناسبی برای توسعه گردشگری دارد.
کرمانشاه به سبب درگیری مستقیم در هشت سال جنگ تحمیلی و اشغال بخشهای غربی آن توسط دشمن بعثی و حوادث مخرب بعدی همچون زلزلههای مهیب و کم برخوداری تاریخی ادوار قبل از آن دچار یک عقب ماندگی تاریخی و چالشهای اجتماعی است.
ارسال نظر