به گزارش زنان بیدار ، در این جلسه محمد حسین محبیان با بیان اینکه مردمی سازی در حوزه های مختلف یکی از بازوی های توانمند کمکی دولت است، اظهار کرد : مردم سازی ومردم محوری در حوزه های مختلف باعث خروج از محدودیت ها و بازدهی مثبت خواهد شد.
وی تاکید کرد: حضور مردم در کنار دولت می تواند راه گشا و حلال بسیاری از مشکلات باشد.
فرماندار بیجار از حضور مستقیم در مساجد سطح شهر جهت بررسی مستقیم و بدون واسطه مشکلات در مناطق مختلف بیجار خبر داد و گفت: در حال حاضر بررسی های میدانی در چند منطقه توسط تیم فرمانداری جهت حل مشکلات مناطق انجام شده است و تا حل بخش عمده مشکلات یک ناحیه، ناحیه جدیدی در دستور کار قرار نخواهد گرفت.
محبیان در ادامه با اشاره به حوزه نظارت و تنظیم بازار، یادآور شد: در پیش گرفتن روش های صحیح نظارتی از ارکان بسیار مهم است و یک بر خورد نابجا می تواند منجربه اتفاقات ناخوشایندی در سطح شهرشود.
وی تاکید کرد : نظارت و برخورد ساز وکاری پیچیده دارد و حمایت و صیانت اجرایی ضوابط از اساسی ترین مصالح تذکرات در سطح جامعه می باشد.
فرماندار بیجار در ادامه با بیان اینکه دغدغه و اعتقاد در حوزه آموزش بسیار مهم می باشد گفت: شیوه آموزش،پیگیری و بیان مفاهیم توام با اعتقاد وتخصص است که می تواند تاثیر مثبتی بر روحیات جوانان ونوجوانان بگذارد
محبیان خواستار برگزاری اردوهای دانش آموزی در سطح شهرستان شد و عنوان کرد: آموزش وپرورش در بحث برگزاری اردوهای دانش آموزی از ظرفیت گردشگری شهرستان بهره گیری نماید.
وی در پایان خاطر نشان کرد با توجه به اینکه در آستانه گرامیداشت مقام معلم وهفته معلم هستیم طبق برنامه ریزی های صورت گرفته آموزش وپرورش بازدید از مدارس و تجلیل از مقام معلم در دستور کار قرار گرفته است.
در پایان جلسه فعالان فرهنگی مطالبات خود را در این حوزه بیان و بحث و گفتگو کردند .
ارسال نظر