بهادر اسدی در گفت و گو با خبرنگار زنان بیدار با اشاره به آمار اخذ شده از مرکز امور وکلا، کارشناسان رسمی و مشاوران خانواده قوه قضاییه، گفت: در سال گذشته، ۲۹۹۰ پرونده طلاق توافقی از طریق سامانه «مسیر» به مراکز مشاوره خانواده دادگستری استان کردستان ارجاع شد که از این میان، ۱۱۹۶ پرونده با صلح و سازش زوجین خاتمه یافته است.
وی افزود: بسیاری از اختلافات خانوادگی ناشی از نداشتن مهارتهای زندگی، عدم مسئولیتپذیری، هیجانات زودگذر و یا لجبازیهای سطحی است که با ارائه مشاوره مناسب میتوان مانع از طلاق شد.
سرپرست معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل استان کردستان اظهار کرد: برگزاری کارگاههای آموزشی و توانمندسازی علمی و عملی برای مشاوران و مؤسسان مراکز مشاوره، در کنار ارجاع دعاوی خانوادگی به این مراکز، نقش مؤثری در کاهش آمار طلاق داشته است.
اسدی با اشاره به فعالیت ۱۹ مرکز مشاوره خانواده با ۶۸ مشاور در سطح استان کردستان، ادامه داد: تمامی پروندههای طلاق توافقی پیش از ورود به مرحله رسیدگی قضایی، از طریق سامانه مسیر به مراکز مشاوره ارجاع داده میشود؛ از اینرو، نقش این مراکز در تحکیم بنیان خانواده و پیشگیری از آسیبهای اجتماعی نظیر فقر، بیکاری، اعتیاد و آثار منفی طلاق بر فرزندان بسیار حائز اهمیت است.
ارسال نظر