به گزارش زنان بیدار ، کردستان را سرزمینی معطر به بوی معنویت و سنت ها می شناسند. وجود هزاران خادمان قرآنی، پیشکسوتان مولودیخوانی و دف نوازی نشان می دهد که پس از گذشت قرنها از حیات پیامبر اسلام (ص)، چراغ روشن عرفان همچنان در کردستان منورتر از همیشه است.
شهر دارالاحسان و وجود بیش از ۲۷۰۰ مسجد در کردستان، نشانه ایمان و باور مردم کردستان است. تربیت هزاران دانشمند برجسته اسلامی در این سرزمین که آثار آنان در دانشگاههای معتبر جهان تدریس میشود، نشانه دیگری از حاکمیت معنویت در کردستان است.
در این سرزمین، سنتهای دیرینه با آموزههای دینی پیوندی ناگسستنی میزنند و در فضایی پر از محبت و صمیمیت، مردم کردستان از دلهای پاک خود همواره دست به دعا بوده و در کنار یکدیگر، همپیمان در مسیری که به خداوند و انسانیت میانجامد، گام بر می دارند. در این خطه از ایران، مردمانش پیوندی دیرینه با سنتها و آیینهای خود دارند.
در کردستان، نمازهای جماعت در مساجد به عنوان مکانی برای تبادل فرهنگی و اجتماعی هر روز پررنگتر از روز قبل میشود و مردم و به ویژه جوانان در کنار هم در صفهای نماز ایستاده و با پروردگار خود راز و نیاز میکنند.
در کردستان طریقت و آیین های دینی فرصتی است برای بهتر بودن، برای رشد فردی و اجتماعی، برای تقویت پیوندهای انسانی و برای بازسازی و ارتقاء روحانیّت در دلها. کردستان سرزمین آئین ها و سنت ها و معنویت است./ فریده مصطفی زاده خبرنگار زنان بیدار
ارسال نظر