دوربین های نظارتی یک میلیون و ۱۴۱ هزار تردد در جاده‌های ایلام ثبت کردند

شناسهٔ خبر: 00B7A478 -
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای ایلام گفت: دوربین‌های نظارتی راهداری در بازه زمانی ۲۴ اسفند تا اول فروردین ماه یک میلیون و ۱۴۱ هزار و ۱۴۲ تردد خودرو در محورهای مواصلاتی این استان ثبت کردند.

به گزارش زنان بیدار ، سیدزاهدین چشمه خاور روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگاران اظهار داشت: این‌ میزان تردد وسایل نقلیه نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۱۴ درصد افزایش را نشان می دهد.

وی یادآور شد: طی این مدت( ۲۴ اسفندماه تا اول فروردین) ۱۳ هزار و ۷۲۵ خودرو وارد استان و ۱۱ هزار و ۴۵۵ خودرو نیز از استان خارج شده است.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای ایلام بیان کرد: این بازه زمانی میزان ورود خودرو به استان هشت درصد و خروج خروج وسایل نقلیه نیز از استان سه درصد افزایش داشته است.

چشمه خاور ادامه داد: بیشترین میزان تردد این مدت در محورهای ایلام - چوار و ایلام - مهران بوده است.

به ‌گفته وی، طی روز گذشته( اول فروردین) ۱۵۷ هزار و ۹۶۰ خودرو در محورهای استان تردد کرده اند.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای ایلام تاکید کرد: این‌ میزان تردد وسایل نقلیه در بازه زمانی اول فروردین ماه نسبت به مدت مشابه سال قبل چهار درصد افزایش داشته است.

ارسال نظر

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
3 + 4 =