تغییر سبک زندگی مانع فرزندآوری شده است/ لیا فتح اله زاده

شناسهٔ خبر: 46FD6B1B -
علاوه بر شرایط اقتصادی، اجتماعی و سلامت جسمانی، عامل فرهنگی، تغییر رویکرد و سبک زندگی اصلی‌ترین عامل عدم تمایل زوجین برای فرزندآوری است.

زنان بیدار -لیا فتح اله زاده؛ فرهنگ‌سازی و اصلاح نگرش مردم نسبت به پیامدهای منفی کاهش جمعیت در زندگی خانواده‌ها و اثرات منفی سالمندی و پیری جمعیت امری ضروری در راستای پیشبرد سیاست‌های قانون جوانی جمعیت است.

رفع این معضل نیاز به هم‌افزایی دستگاه‌های دولتی دارد و امیدواریم با همکاری دستگاه‌های اجرایی و فرهنگ‌سازی مردمی بتوانیم در حوزه مقابله با بحران جمعیت موفق عمل کنیم.

امروزه به علت هجمه‌های مختلف دشمنان حوزه زنان و خانواده با چالش‌های بسیاری مواجه است که مسئولیت همه ما را سنگین‌تر می‌کند درحالی‌که اعتلای جایگاه حقیقی زنان و خانواده، اعتلای نظام اسلامی و کشورمان است که با تمام توان در این مسیر گام برمی‌داریم.

با وجود تاکیدات مقام معظم رهبری نسبت به مسئله جمعیت و فرزند آوری، متأسفانه در این سال‌ها کمتر به این موضوع پرداخته‌شده و باید بر اساس چشم‌انداز در تحقق اهداف جمعیتی کشور عمل کنیم تا در دهه‌های آتی دچار بحران و معضلی به نام کاهش جمعیت و کمبود نیروی مولد یا پدیده سالمندی نباشیم.

 با استفاده از ظرفیت قرارگاه جمعیت و نظرات اساتید، نخبگان، پیشکسوتان، کارشناسان و صاحب‌نظران می‌توان نسبت به جوان‌سازی جمعیت به‌صورت اصولی اقدام کرد.

از طرفی باید مسائل و مشکلات بانوان شاغل درزمینه فرزند آوری را در نظر گرفت، بانوان شاغل نیازمند حمایت بیشتر هستند تا دغدغه آنان در امر فرزندآوری و تربیت فرزندان و حضور در جامعه کاهش یابد.

ارسال نظر

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
9 + 8 =