زنان بیدار -لیا فتح اله زاده؛ فرهنگسازی و اصلاح نگرش مردم نسبت به پیامدهای منفی کاهش جمعیت در زندگی خانوادهها و اثرات منفی سالمندی و پیری جمعیت امری ضروری در راستای پیشبرد سیاستهای قانون جوانی جمعیت است.
رفع این معضل نیاز به همافزایی دستگاههای دولتی دارد و امیدواریم با همکاری دستگاههای اجرایی و فرهنگسازی مردمی بتوانیم در حوزه مقابله با بحران جمعیت موفق عمل کنیم.
امروزه به علت هجمههای مختلف دشمنان حوزه زنان و خانواده با چالشهای بسیاری مواجه است که مسئولیت همه ما را سنگینتر میکند درحالیکه اعتلای جایگاه حقیقی زنان و خانواده، اعتلای نظام اسلامی و کشورمان است که با تمام توان در این مسیر گام برمیداریم.
با وجود تاکیدات مقام معظم رهبری نسبت به مسئله جمعیت و فرزند آوری، متأسفانه در این سالها کمتر به این موضوع پرداختهشده و باید بر اساس چشمانداز در تحقق اهداف جمعیتی کشور عمل کنیم تا در دهههای آتی دچار بحران و معضلی به نام کاهش جمعیت و کمبود نیروی مولد یا پدیده سالمندی نباشیم.
با استفاده از ظرفیت قرارگاه جمعیت و نظرات اساتید، نخبگان، پیشکسوتان، کارشناسان و صاحبنظران میتوان نسبت به جوانسازی جمعیت بهصورت اصولی اقدام کرد.
از طرفی باید مسائل و مشکلات بانوان شاغل درزمینه فرزند آوری را در نظر گرفت، بانوان شاغل نیازمند حمایت بیشتر هستند تا دغدغه آنان در امر فرزندآوری و تربیت فرزندان و حضور در جامعه کاهش یابد.
ارسال نظر