پیشگیری از خطر ابتلا به پارکینسون با چند ویتامین

شناسهٔ خبر: 184A4611 -
نتایج یک مطالعه جدید نشان می‌دهد افرادی که مقادیر بالایی از ویتامین C و E مصرف می‌کنند، ممکن است خطر ابتلا به بیماری پارکینسون در خود را حدود یک سوم کاهش دهند.

به گزارش زنان بیدار ، به نقل از مدیسن نت، پارکینسون اختلال حرکتی است که به تدریج باعث کاهش دوپامین- ماده شیمیایی موجود در مغز- شده و بر گفتار، راه رفتن و تعادل فرد تاثیر می‌گذارد. علت بروز این بیماری مشخص نیست و تاکنون درمانی برای آن یافت نشده است.

خوراکی‌های سرشار از ویتامین C شامل پرتقال، توت فرنگی، کلم بروکلی و خوراکی‌های غنی از ویتامین E همچون اسفناج، کدو حلوایی و مغز‌هایی مانند بادام و بادام زمینی می‌توانند خطر ابتلا به پارکینسون را کاهش دهند.
به گفته محققان اروپایی، ویتامین‌های C و E آنتی اکسیدان‌هایی هستند که می‌توانند از آسیب سلول ناشی از پارکینسون جلوگیری کنند. آنتی اکسیدان‌ها ممکن است به مقابله با مولکول‌های ناپایدار و استرس اکسیداتیو که می‌تواند منجر به از بین رفتن ماده شیمیایی مغز موسوم به دوپامین که مشخصه بارز بیماری است کمک کند.
محققان تاکید کردند: اثر محافظتی ویتامین‌ها در جلوگیری از بروز بیماری پارکینسون ممکن است به ویتامین‌های خاص مانند ویتامین‌های E و C محدود شود. بنابراین، مصرف غذا‌های غنی سرشار از این ویتامین‌ها ممکن است به جلوگیری از پیشرفت بیماری پارکینسون کمک کند.
به گفته محققان اروپایی، این مطالعه نمی‌تواند اثبات کند که ویتامین‌های E و C از بروز پارکینسون جلوگیری می‌کنند، تنها مصرف مقادیر بالایی از این ویتامین‌ها با کاهش خطر ابتلا به این بیماری مرتبط است و ضرورت دارد تحقیقات بیشتری برای اثبات این ادعا انجام شود.

ارسال نظر

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
1 + 4 =