رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان اعلام کرد:

پیش‌بینی تولید ۱۸۰۰ تن بادام در آذربایجان‌غربی

رئیس سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان‌غربی، از پیش‌بینی تولید بیش از یک‌هزار و ۸۰۰ تن محصول در سال جاری خبر داد.

به گزارش زنان بیدار ،

محمدرضا اصغری با بیان اینکه عملیات برداشت بادام از سطح یک‌هزار و ۹۴۰ هکتار از باغات بارور استان آغاز شده است، افزود: ارقام عمده بادام در باغات استان شامل «آذر»، «فرانیس»، «نون‌پاریل»، «تونو»، «سوپرنوا»، «شکوفه» و «سهند» به همراه برخی ارقام ارزشمند محلی است که از نظر کیفیت و سازگاری با اقلیم منطقه در جایگاه ویژه‌ای قرار دارند.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان‌غربی تصریح کرد: شهرستان‌های ارومیه، شاهین‌دژ، پیرانشهر و بوکان از مهم‌ترین قطب‌های تولید بادام در استان به شمار می‌روند.

وی افزود: محصول تولیدی علاوه بر مصرف به‌عنوان چغاله بادام، عمدتاً پس از طی مراحل فرآوری و خشک‌کردن، به عنوان خشکبار مرغوب در بازارهای داخلی استان و سایر نقاط کشور عرضه می‌شود.

به گزارش زنان بیدار به نقل از روابط عمومی جهاد کشاورزی آذربایجان غربی، شنبه ۷ شهریور، صغری یادآور شد: توسعه باغات بادام به‌عنوان گونه‌ای کم‌آب‌بر و با ارزش اقتصادی بالا، راهبردی کلیدی در اصلاح الگوی کشت و مدیریت منابع آب در حوضه آبریز دریاچه ارومیه است.

برچسب‌ها

ارسال نظر

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
8 + 3 =